Övriga varumärken

Vi har flera samarbetspartners vilket gör att vi nästan alltid kan tillgodose dina behov! Kontakta oss med din förfrågan!
Här nedan följer ett par av våra egna produkter, fler kommer inom kort!

Flux
Flux är den perfekta lösningen för alla typer av dörrar och fönster – du kan använda dörr- och fönsterstoppen för alla öppningar mellan 1 och 9 cm. Flux hjälper till att ventilera kvalmiga rum vintertid utan stor värmeförlust. Tack vare form och material greppar Flux på alla typer av golv: trä, kakel, parkett, marmor, sten, PVC, etc. Den är tillverkat av gummi med hög kvalitet och är vattenresistent. Den finns nu i 13 färger. FLUX dörr- och fönster stopp säljes i kontorspappershandel (typ Office Depot), present- och inredningsbutiker, möbelhandel, järnhandel med flera detaljister.

Du kan även köpa denna produkt på internet, besök hemsidan www.outstandingdesign.se

Pack-Bag
Pack-Bag© är en helt ny lösning på ett gammalt problem – hur får jag en soppåse (stor 125 liter) eller en liten (20 liter) att stå öppen när jag skall fylla den?

Det går inte bra för en person, vanligen måste det vara två personer som hjälps åt. Byggjobbare, gör-det-självare, målare, parkarbetare, renhållningsarbetare, mattläggare m fl., jublar nu!  Placera själv Pack-Bag© (skivan) i säcken/påsen och du har ett perfekt utrymme att lägga skräpet i. När du är klar lyfter du ut skivan och knyter ihop säcken.

Pack-Bag©(skivan) tar knappt någon plats alls. Du ställer den lätt efter en vägg, är du hantverkare ställer du den i skåpbilen – den tar knappt någon plats alls! Pack-Bag© är ett välkommet hjälpmedel vid vilket städ/uppsamlings-jobb som helst.