Candlehand

Äntligen finns de i Sverige
CandleHand är unika och uttrycksfulla ljus med motiv av en riktig hand. Varje ljus är handgjorda och unika. CandleHand är kända för att lysa upp ditt hem, uttrycka dina känslor eller bara vara en cool present till en utvald vän.

Vart enda CandleHand är 100% handgjort. Ja, det är sant, 100%. Till och med modellen på ljuset är en kopia av en riktig hand. Du märker det när du ser det. Ljuset är solid och väger kring 400 gram. Materialet och linjerna gör ljuset så realistiskt, det tillverkas inte i hudfärg så det inte ska misstas för en riktig hand :-).

Vi tror att det finns ett CandleHand för varje känsla du vill uttrycka.

Candlecan
Fantastiska Candlehand utvecklar familjen med Candlecan, så ljuvliga ljus att man vill äta upp dem!

Handgjorda: varje ljus är handgjorda av skickliga ljusmakare i Litauen. 100% vegetabiliskt vax: dessa ljus är inte bara en fröjd för ögat och doftsinnet, det är snäll mot vår miljö och hälsa.

Mat, frukt, bär designade och doftande: du får en wow-upplevelse när du öppnar Candlecan. Du önskar du kunde äta, men gör inte det :-). Ta ljuset dit du vill uppleva de underbara dofterna, köket, vardagsrummet eller badrummet.

Återanvändbar förpackning: detta ljus brinner i många timmar. Använd Candlecan locket som en ljushållare och sätt på det för att bevara doften längre. Brinntid: Över 30 timmar!

Dofter: Solmogna jordgubbar, nymalda kaffebönor, apelsin, clementin, choklad, fruktiga bär, vanilj, mint, björnbär/kanel.

Candlehand – Baby
Det stannar inte där.. vem kan motstå de coola babyhänderna! Se de små knubba söta händerna, visa vart skåpet ska stå.

Underbar gåva till de väntande föräldrarna, eller som en ”välkommen till världen” present till nykomlingen!

Det går bara inte sluta titta på dessa uttrycksfulla ljus i de ljuvligaste färgerna.