Samarbetsavtal

Företag

Vi ser gärna att våra kunder och vi tillsammans gör ett samarbetsavtal som reglerar vad vi förväntar oss av varandra. Detta är självklart helt valfritt, men vi vill hålla det vi lovar och finns det ett skrivet avtal så vet man alltid vad man kan förvänta sig av varandra. Vi börjar med att tillsammans titta på vilka behov Ert företag har. Efter det så skriver vi ett avtal som reglerar vad vårt samarbete ska innebära. Vi anpassar avtalet självklart efter vad ni som företag tycker är viktigt.

Organisation

Vi jobbar idag mot medlemsorganisationer som har förhandlat till sig ett samarbetsavtal för sina medlemmar hos oss. Det innebär att medlemmen får rabatt på allt man handlar direkt av oss samt i våra egna och partners nätbutiker.

Vi skräddarsyr avtalet efter vad just Er organisation värdesätter. Vi värdesätter och uppskattar organisationer som aktivt marknadsför vårt samarbetsavtal.

Det vill vi premiera.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur ett samarbetsavtal kan se ut och vad det kan genera till er medlemsorganisation. Vårt mål är alltid att dessa samarbeten skall gynna Era medlemmar samtidigt som det genererar direkta intäkter till Er organisation!

Hoppas vi hörs snart! 0660-43 34 00/info@odprofile.se