Profilera ditt företag

Profilera ditt företag

Som företag är det viktigt att synas!

Ibland så behöver Ni som företag en snabb leverans av profilprodukter och presentreklam, Ni kanske vill förstärka upplevelsen extra och ge ett mervärde till ert varumärke när ni exempelvis ska vara med på en mässa, ett event eller liknande. Då är vi helt rätt samarbetspartner!

Vi kan genom ett nära samarbete med våra leverantörer tillhandahålla det mesta som ni är i behov av.

Tveka inte att kontakta oss för ett förbehållslöst samtal kring vad Ni önskar få hjälp med och vad ni vill ha en offert på. Vi kommer ställa några korta frågor så vi vet vad Ni  förväntar Er och är ute efter. Därefter kommer vi göra allt för att få leverera exakt efter Era önskemål och göra Er 100% nöjda!

Kunden i centrum, snabb återkoppling , och ett väldigt trevligt bemötande är några ord som våra kunder nämner när de fått frågan varför de väljer att samarbeta med oss.

Vi jobbar med många av branschens ledande leverantörer vilket gör att vi kommer åt det mesta som våra kunder efterfrågar.

Slå en signal eller skicka ett mail redan idag! 0660-43 34 00/ info@odprofile.se

Giveaways till personal och kunder

Att använda klädesplagg och andra produkter som en del av ert företags profilering och marknadsföring är både smidigt, effektivt och prisvärt. Det ger även ett proffsigt intryck och stärker ert varumärke och de anställdas lagkänsla/tembuilding.

Nedan ser Ni några exempel på produkter som funkar extra bra nu under hösten och vintern.

-Isskrapor med er logga.
-Mössor/kepsar med valfritt tryck.
-Godiskorgar att ge till kunder & personal inför Julen.
-Gåvokort.

Gåvokort har blivit en stor succé där vi kan anpassa innehållet efter Era önskemål och även låta en del av gåvokortet gå till välgörenhet!

Referenser

Vi har en stor spännvidd av kunder. Allt ifrån småföretagaren till riktigt stora företag. Vi är även kontinuerligt anlitade av ett flertal myndigheter och museér. Slå gärna en signal, så berättar vi mer! 0660-43 34 00.

 

Kataloger

Clique NEWS AW19
Clique 2019
Cutter& Buck AW19
Toppoint 2019